+31 (0) 6 24 780 202info@oneofatune.com

Over ons

Maaike Adegeest

(Singer/Songwriter)

MAAIKE small

Ontmoet Maaike Adegeest.

De Hoevelakense Maaike ruilde haar dorpsleven in 2013 in voor een avontuur genaamd CODARTS, het Conservatorium van Rotterdam, om zang en songwriting te studeren. Zolang ze zich kan herinneren is zingen het enige wat Maaike wil. Sommigen zeggen zelfs dat ze niet denkt in woorden, maar in klanken.

Toen Maaike 8 jaar was sloot ze zich aan bij het Nationaal Kinderkoor en zong onder andere mee met het Berliner Philharmoniker in Berlijn. In 2011 won ze het 538 Demo Duel, een talentenshow georganiseerd door Radio 538, wat betekende dat haar winnende nummer professioneel werd opgenomen en werd gedraaid op de radio.

Over de jaren heen heeft Maaike meerdere nummers opgenomen met verschillende muzikale vrienden en collega’s. Daarnaast heeft ze de kans gekregen om haar talent in een aantal theaters, waaronder De Lieve Vrouw in Amersfoort, te laten zien en horen.

Klik op Maaike Adegeest voor meer muziek en video’s van Maaike.

Nienke Adegeest

(Management)

NIENKE small

Ontmoet Nienke Adegeest.

Deze jongedame draagt dezelfde achternaam als onze singer/songwriter Maaike, wat natuurlijk geen toeval is. Nienke, zus van Maaike, is afgestudeerd aan het Amsterdam Fashion Institute in de richting International Fashion & Management en woont momenteel in Rotterdam waar ze aan de Erasmus Universiteit studeert.

Hoewel ze ooit, in een ver verleden, dezelfde zang ambities had als haar jongere zus, blijft ze nu liever op de achtergrond en zorgt ze ervoor dat de producten en service van One of a Tune van de hoogst haalbare kwaliteit zijn.

Contact Ons

Stel ons je vraag en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.