+31 (0) 6 24 780 202info@oneofatune.com

Zo werkt het

Het is eigenlijk vrij simpel!

Het kan soms lastig zijn om een mooi, persoonlijk cadeau voor een dierbare te verzinnen.

Wij bieden jou de mogelijkheid om te laten zien hoe belangrijk iemand voor je is, door met jouw hulp een uniek, persoonlijk lied te componeren.

Zodra je besloten hebt om een persoonlijk nummer te ontwikkelen met One of a Tune, vul dan het inschrijfformulier in. Binnen twee weken ontvang je een URL, inclusief wachtwoord, van een webpagina waarop je de songtekst van het nummer kan bekijken dat One of a Tune voor je geschreven heeft. We zullen er voor zorgen dat het lied zo goed mogelijk aansluit op jouw verwachtingen.

Middels een contactformulier op de webpagina laat je ons weten wat je vindt van de songtekst van jouw persoonlijke lied. Mocht het zo zijn dat je nog niet 100% tevreden over de tekst, vertel ons dan wat je graag veranderd zou hebben. De aanpassingen zullen dan doorgevoerd worden en binnen een week nadat wij je opmerkingen hebben ontvangen sturen we je een URL met de download link van de verbeterde, definitieve versie van jouw nummer. Indien je tevreden en blij bent met de eerste versie van de songtekst, schrijf ons dan dat je graag de definitieve, opgenomen versie van het liedje wil ontvangen. Ook dan krijg je binnen een week  een URL toegestuurd met de download link van jouw unieke nummer.

 

Het lied zal geschreven, gezongen en opgenomen worden door zangeres Maaike Adegeest. One of a Tune biedt tevens te mogelijkheid om Maaike Adegeest te boeken voor evenementen, zodat ze jouw nummer persoonlijk kan komen zingen.

Klinkt goed, toch?

Let op: het complete proces tot het ontvangen van de definitieve versie van je liedje duurt over het algemeen minstens 3 weken. Heb je minder tijd? Neem dan even contact met ons op!

 

Contact Ons

Stel ons je vraag en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.